Kagekonens havregrynskugler



Ingredienser | til 20 kugler

100 g. blødt smør
3 dl. ristede havregryn
2 spsk. cacao
1 dl. ristet kokosmel
1 spsk. appelsinsaft
1,5 dl. florsukker
Revet skal af 1/2 appelsin
2 tsk. vanilliesukker
Pynt: kokosmel

Fremgangsmåde

Rist kokos og havregryn på en tør pande indtil de bliver lidt gyldne. Lad dem køle helt af (Ristningen fremhæver smagen).

Bland alle ingredienser sammen og tril den til små kugler

Rul kuglerne i kokosmel (uristet)

Velbekommen. Opskriften er udlånt fra kagekonen.


 

Opskrifter

Havregrynskugler /m mandelsessens Fedtfattige havregrynskugler Kagekonens havregrynskugler

Havegrynskugler Gfx

En reklamefinansieret service af Moreby - privacy policy & Cookies- E: gode@havregrynskugler.dk